Головна » 2014 » Грудень » 13 » «Пролісок» повернувся з кубком
10:45
«Пролісок» повернувся з кубком
Уже вкотре студія хореографічних мініатюр «Пролісок» (керівник Олександра Нетикша) Димерського відділення Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» з успіхом взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Джерело надій», який відбувся в останні дні листопада у Києві в концертному залі Будинку культури Академії праці, соціальних відносин і туризму.
 
Здавалося б, чим можуть здивувати компетентне журі фестивалю вже добре знайомі юні таланти з Димера, адже на сцені цього конкурсу їх зустрічають як старих знайомих. Але й цього разу юні танцюристи з «Проліска» захопили зал у полон свого запального танцю – веселої шкільної перерви. 
 
Отже, середня група студії «Пролісок» повернулася додому з новим досягненням – кубок за перше місце отримала хореографічна композиція «Весела перерва».
 
Упевнені, що у керівника колективу Олександри Олександрівни, юних танцюристів та їхніх батьків уже є безліч нових ідей і цікавих тем для майбутніх композицій. Тож нових здобутків вам і нових перемог! 
 
Яніна КУЛИНЯК,
культорганізатор Димерського відділення ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт»
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 821 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus