Головна » 2014 » Липень » 21 » "Про місцеві податки та збори"
09:57
"Про місцеві податки та збори"

Керуючись пунктом 24 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 7, 8, 10, 12, 14 розділу І, розділом ХІІ та підрозділом 8 розділу ХХ Податкового кодексу України, сесія сільської ради

ВИРІШИЛА:

1. Встановити на території села Старі Петрівці з 1 січня 2015 року місцеві податки і збори та затвердити Положення про розміри ставок, порядок обчислення та сплати місцевих податків і зборів згідно з додатками, які є невід’ємною частиною цього рішення:

1.1. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (Додаток 1);

1.2. Єдиний податок (Додаток 2);

1.3. Збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності (Додаток 3);

2. Встановити, що до внесення змін до розділу XIV Податкового кодексу України в частині оподаткування суб’єктів малого підприємництва єдиний податок на території села Старі Петрівці справляється відповідно до Указу Президента України від 3 липня 1998 року № 727 “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва” зі змінами і доповненнями з урахуванням особливостей, визначених підрозділом 8 розділу ХХ Податкового кодексу України.

3. Кошти, отримані від місцевих податків і зборів, підлягають зарахуванню до місцевого бюджету Старопетрівської сільської ради.

5. Це рішення набирає чинності з 1 січня 2015 року.

6. Рішення дев»ятої сесії шостого скликання сільської ради від 26 червня 2013 року № 433 “Про місцеві податки і збори ” у с.Старі Петрівці на 2013 рік вважати таким, що втратило чинність з 1 січня 2015 року.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської Ради з питань бюджету.

8. Секретарю сільської ради Івановій Ю.В. забезпечити оприлюднення даного рішення у засобах масової інформації.

О. М. Єрема, Старопетрівський сільський голова

Категорія: Старопетрівська громада | Переглядів: 827 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus