Головна » 2013 » Жовтень » 12 » Про інфраструктуру та благоустрій
10:49
Про інфраструктуру та благоустрій
Розвиток інфраструктури та благоустрій району – складне та, інколи здається, не підйомне в сьогоднішніх економічних умовах завдання. Але дорогу здолає той, хто йде. Ремонт приміщень шкіл та дитячих садків, медичних та культурних закладів, доріг та пам’ятників – сьогодні на Вишгородщині – буденність. Хоча три-чотири роки тому на це ніхто навіть не сподівався. 

Підключаються до газових мереж населені пункти, а наступні – вже чекають своєї черги. Будуються та ремонтуються спортивні майданчики, а на черзі – стадіон «Енергетик», що реконструюють разом із ФФУ відповідно до вимог УЄФА. 

Наразі розглядаються проблеми та перспективи регіонального проекту розвитку дитячо-юнацької спортивної школи, оновлення та модернізацію її матеріально-технічної бази. Визначено перелік об’єктів, що потребують переоснащення та ремонту.

Особливу увагу приділено питанню реконструкції та будівництва спортивного майданчика ДЮСШ. У результаті – планується отримати багатофункціональний спортивний майданчик із штучним покриттям для занять з волейболу, баскетболу, міні-футболу, легкоатлетичного ядра (сектори для стрибків та метання, бігові стометрові доріжки). Крім того, при виконанні робіт враховується необхідність облаштування прилеглої території, здійснення робіт з благоустрою та коронування дерев, які несуть загрозу життю дітей.
Залучення  дітей до занять фізкультурою та спортом, розвиток усіх видів спорту є пріоритетним напрямком роботи районної влади, тому питання розширення мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підвищення рівня залучення осіб 6-18 років до занять у спеціалізованих спортивних групах, створення сприятливих умов для тренерсько-викладацької роботи  завжди актуальні.

Не є винятком і загальноосвітні заклади району, свідченням чого є постійний контроль з боку районної влади виконання робіт з ремонту шкільних будинків. Покращення  потребують Руднє-Димерська та Катюжанська школи. 

Недоліків не має той, хто нічого не робить. Майже чверть віку запустіння і все зробити за три роки – нереально. Але, як то кажуть, караван іде, тому будемо сподіватись, що ці недоліки – явище тимчасове. У районі прийняті відповідні проекти та програми розвитку інфраструктури та благоустрою району, робота йде, тож зачекаємо.

Інф. «Слова»

Переглядів: 421 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus