Головна » 2013 » Грудень » 2 » Привітали працівників місцевого самоврядування
11:58
Привітали працівників місцевого самоврядування
За участю голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка відбулися урочистості з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування. 

Під час вітальної промови губернатор Київщини подякував працівникам місцевого самоврядування Київщини за самовіддану працю та вірність обраній професії. 

- Сьогодні для громадянського суспільства важливе функціонування розвиненого інституту місцевого самоврядування, який діятиме в інтересах населення та допомагатиме у вирішенні суспільних справ громадян. Також завдяки діяльності цих органів, залежить наповнення бюджету, розвиток інфраструктури та виробничі процесу в тій чи іншій місцевості, - зазначив Анатолій Присяжнюк. – Реалізуючи в регіоні доручення Президента України наразі ґрунтовного обговорення потребує проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. 

У переддень свята губернатор Київщини побажав кожному, хто працює зараз, і тим, хто віддав десятки років роботі у сфері самоврядування, а нині перебуває на заслуженому відпочинку, усіх земних благ і щедрот, а також міцного здоров'я, щастя, родинної злагоди та людської шани. З нагоди свята подяками, почесними грамотами та цінними подарунками було нагороджено найкращих працівників самоврядування. 

Окрім того, сьогодні очільника регіону Анатолія Присяжнюка було нагороджено відзнакою Київської обласної ради "Нагрудний знак” За заслуги перед Київщиною”. 

На завершення урочистостей для присутніх у залі та гостей відбувся святковий концерт.
Переглядів: 406 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus