Головна » 2013 » Березень » 9 » Привітали іменинників-героїв
13:08
Привітали іменинників-героїв

Цього тижня у нашому районі вітали визначних іменинників – Галину Аврамівну Шевченко із Димера та Тимофія Кузьмича Грабовенка, мешканця Катюжанки. 

 
Приємну і почесну місію привітань здійснили керівник громадської приймальні Партії регіонів Марія Дем’янчук та начальник управління агропромислового розвитку Галина Журбенко. 
 
Днями Галина Шевченко відзначила свій 88-й день народження. Галина Аврамівна все життя присвятила галузі сільського господарства – пропрацювала дояркою у радгоспі «Димерській». Вона – Герой Соціалістичної праці, нагороджена орденами Леніна, Знаком Пошани, Трудового Червоного Прапора і Жовтневої революції. Інший ювіляр, 75-річний Тимофій Грабовенко, так само пропрацював у сільськогосподарській сфері, обіймав посаду директора радгоспу «Катюжанській». 
 
 
«Ми привітали людей, які славною працею, своїми знаннями, умінням, життєвим досвідом, докладаючи зусиль, зробили значний внесок у розвиток своєї справи заради суспільних інтересів. Вони справжні герої, – відзначила Марія Дем’янчук. – Головне, що вони і їхня праця не забуті. Тож ми передали вітання від голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка та голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Приходька. І звісно, подарували у святкові дні іменинникам квіти і цінні подарунки». 
 
Марія ФІЛАТОВА 
фото Олександра Коваленка
Категорія: Катюжанська громада | Переглядів: 852 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus