Головна » 2013 » Грудень » 14 » "Президент дав чіткий сигнал..."
18:04
"Президент дав чіткий сигнал..."
Сьогодні влада повністю зберігає управління фінансово- економічною ситуацією в країні. Але щоб успішно завершити рік, нам потрібно організувати стабільну роботу підприємств, організацій, забезпечити життєдіяльність регіону. 

На жаль ідеї багатьох людей щодо євроінтеграції, були знівельовані лідерами опозиції та почали ними використовуватися у власних інтересах 

Водночас ми повинні розуміти, - що є мільйони, у яких є інша думка та погляди щодо векторів розвитку нашої держави. Є інші майдани та інші вимоги, інші лідери. Люди з багатьох регіонів вийшли на підтримку Президента України, захисту національних інтересів країни, Конституції, підтримання правопорядку, засудження усіх форм екстремізму та насилля. 

І ці люди хочуть, щоб їх теж почули. 

Тому в такій ситуації нам потрібен загальнонаціональний діалог. 

Президент зробив черговий крок назустріч усім учасникам цього процесу, закликавши усіх лідерів до «круглого столу». Він дав чіткий сигнал,що готовий вислухати всі сторони протистояння і можливість мітингуючим йти не шляхом поглиблення конфронтацій, а шляхом пошуків компромісів. 

Я бачу єдиний шлях у цій ситуації: лідери опозиції, громадськості заради миру і спокою в державі повинні дослухатися до пропозиції Президента України і сісти за стіл переговорів без ультиматумів та висування нових умов. 

І саме в діалозі знаходити консенсус та прийняття потрібних країні рішень.
Переглядів: 383 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus