Головна » 2014 » Лютий » 1 » Працювати заради стабілізації
11:50
Працювати заради стабілізації
Народний депутат України Ярослав Москаленко вважає, що саме Верховна Рада – це єдине місце, де можна досягти компромісу. «За всю історію такі питання вирішувалися тільки за столом переговорів», – наголосив парламентарій на відкритій сесії Вишгородської міської ради.

Ярослав Москаленко за­уважив, що думки у суспільстві діаметрально протилежні: «Одні сподіваються на владу і питають, коли це все завершиться. Інша частина закликає йти на барикади. Сьогодні все дійшло до того, що вже є  кровопролиття. Треба зробити все, щоб це зупинити. Треба, щоб ніхто не підбурював ситуацію в країні, а особливо зовнішній фактор. Українці можуть самі тут розібратись», – сказав він.
 
«Я за конструктив і працював на конструктив. Давайте заспокоїмося, зупинимо ненависть всередині народу», – додав політик.

Народний депутат відзначив, що проголосує за скасування всіх законів, прийнятих 16 січня із порушенням процедури, і не підтримуватиме введення надзвичайного стану. 

Після виступу перед депутатським корпусом з нардепом зустрілися люди різних поглядів із Вишгороду, які чекали його під адмінбудинком. Прихильники Ярослава Москаленка заявили, що досі підтримують парламентарія та поділяють його позицію щодо мирного врегулювання ситуації. 

P.S. Сьогодні можна констатувати, що народний депутат України Ярослав Москаленко свою обіцянку виконав, проголосувавши за скасування законів від 16 січня. Свого слова він, як завжди, дотримався. Тож, можна сподіватися, що так буде й надалі.

Інф. «Слова»
Переглядів: 376 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus