Головна » 2013 » Вересень » 12 » Популяризація здорового способу життя
10:07
Популяризація здорового способу життя

У Вишгороді відбулося засідання круглого столу за участю заступника голови Київської облдержадміністрації Олександра Басая та президента Федерації футболу України Анатолія Конькова. 

 
Під час засідання сторони обговорили питання щодо реконструкції стадіону "Енергетик” у місті Вишгороді та будівництво критого манежу. 
 
За словами Олександра Басая, реконструкція головного стадіону у Вишгороді буде проведена вперше від часу його будівництва. 
 
- На доручення Президента України та відповідно до Загальнодержавної програми розвитку фізичної культури і спорту зусилля обласної влади спрямовані на популяризацію здорового способу життя та залучення широких верств населення до масового спорту, - сказав Олександр Басай. - Зайняття спортом загартовує організм, закладає міцну основу майбутнього здоров’я кожної людини. 
 
Заступник голови ОДА також повідомив, що на футбольному полі стадіону буде нове покриття та встановлено сучасні трибуни, які вміщуватимуть 7 тисяч людей. 
 
- Наше завдання створити всі умови, аби до занять спортом щоразу долучалося більше наших краян, - зазначив Олександр Басай. 
 
Критий манеж планують побудувати відповідно до європейських стандартів, оснастити сучасними роздягальнями, біговими доріжками та створити всі умови для круглорічного тренування спортсменів.
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 492 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus