Головна » 2013 » Грудень » 28 » Поки великий футбол відпочиває…
12:53
Поки великий футбол відпочиває…
Поки великий футбол відпочиває (адже футбольний сезон 2013 року вже закінчився) Вишгородська районна федерація футболу проводить чемпіонат району з футзалу серед організацій, підприємств та виробничих установ. 12 колективів, які виявили бажання прийняти участь у цьому турнірі, методом жеребкування були розподілені на дві групи, по шість команд у кожній групі. 

Групу А склали команди: «Нормарк», «МТС», «Шарм», «Місто Щастя», «Брок-Енерджі» та «Чайка».
Групу Б склали команди: «Профрембуд», «Каскад», «Ольжин Град», «Укрплемкролекомплекс», «КДЮСШ» та «Віраж».

Формат турніру наступний: в групах команди зіграють за коловою системою, а потім по чотири кращі команди з  кожної групи  потраплять до стадії чвертьфіналу. 

Уже перші ігри в групах продемонстрували достатньо високий рівень команд. Всі ігри проходять у спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ і мають безкомпромісний характер. Після чотирьох турів вимальовуються потенційні кандидати до чвертьфінальної стадії. Так в групі А вже майже забронювали собі місце в   плей-оф наступні команди: «Місто щастя», «Нормарк», та «Шарм», останню путівку до вісімки найкращих у цій групі буде розіграно в останньому груповому раунді.

У групі Б вже забезпечили собі участь у плей-оф команди: «Профрембуд» та «КДЮСШ», а ще дві путівки буде розіграно в останньому турі. До речі, останній тур групової стадії змагань відбудеться у неділю, 29 грудня. Початок  ігор о12.00.

Слід відзначити, що ігри в групах закінчаться в 2013 році, а вже ігри плей-оф відбудуться після закінчення новорічних свят у 2014 році. Тож такий собі унікальний чемпіонат, що розпочався в одному році,  а закінчиться в іншому. Тим цікавішими будуть вирішальні ігри цього турніру. І поки великий футбол відпочиває, його чудово заміняє так званий малий – футзал. Адже футбол у Вишгородському районі люблять і грають цілий рік!   

Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 499 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus