Головна » 2013 » Грудень » 28 » Підтримай шкільного виробника!
13:04
Підтримай шкільного виробника!
У життя свої закони. Хтось правильно порівняв його з розбурханим океаном. Без компаса в ньому довго не протримаєшся. Треба уміло й правильно визначити свій курс, свій берег. Визначити його правильно можна лише враховуючи свої можливості. І всі вони ведуть у чарівний світ праці і творчості. 

Усвідомивши це, учні Демидівської спеціалізованої школи взялися до справи. Бажань придбати щось для рідної школи багато, а фінансування недостатньо. Що ж робити? Порадились зі старшими і вирішили провести чергову благодійну акцію «Купуй українське! Підтримай шкільного виробника!». Деякий досвід у цій справі вже є. Тож до діла взялись всі – і малеча, і старшокласники. Звичайно, за підтримки і допомоги батьків.

І от нещодавно зашуміло, завирувало шкільне фойє, яке тимчасово перетворилось на ярмарок. Чого тут тільки не було: печиво, різноманітні тортики, пиріжки з начинкою для найвибагливіших гурманів, тістечка у формі їжачків, котиків, ведмедиків. Фантазії не було меж. До того ж, кожен клас естетично оформив свій міні-кіоск. Торгівля йшла дуже жваво. Усіх смачно нагодували. А на виручені учнями та батьками кошти було придбано два радіомікрофони та нові стенди. Побачивши результати своєї праці, юні бізнесмени вкотре переконалися, що подібна акція отримала статус традиційної.            

Олександра ФІЛІПОВИЧ,
президент шкільної держави «Добродея»

Переглядів: 438 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus