Головна » 2014 » Березень » 8 » Підбивали підсумки за рік
11:20
Підбивали підсумки за рік
Минулого тижня у селі Толокунь пройшла зустріч жителів села з сільським головою Наталією Кальченко та депутатом районної ради Віктором Куляєвим, котрий уже не один рік допомагає вирішувати справи місцевій громаді. 
 
На зустрічі обговорили роботу, що була зроблена за останній рік. У 2013 році, за рахунок перевиконання дохідної частини, сільська рада змогла зробити ремонт адміністративного приміщення. Було замінено 10 дерев’яних вікон на металопластикові, придбано металочерепицю та допоміжні матеріали для перекриття даху сільради.
 
До усіх свят, окрім особистих вітань, мешканці села отримували подарунки, 9 травня, наприклад, була надана матеріальна допомога учасникам війни та дітям війни. 
 
Сільська рада та її актив ведуть широку роз’яснювальну роботу серед населення з питань підтримки належного санітарного стану в селі, його благоустрою, прагнуть оперативно реагувати на прояви порушень санітарних норм і правил.
 
Поспілкувавшись із жителями села, переконуєшся, що є в наш час добросовісні люди. Усі, як один наголошували на тому, що останній рік для села – це копітка робота.
 
Сільська рада також прагне здійснити ряд заходів щодо залучення широкого громадського загалу до підтримки в селі зразкового порядку та профілактики правопорушень, насамперед, серед дітей та підлітків.
 
З березня цього року розпочинається екологічний двомісячник благо­устрою населених пунктів. Частково жителі села разом з працівниками сільської ради вже наводять порядок на підпорядкованих територіях.
Толокуньська громада висловила подяку депутатам Вишгородської районної ради Віктору Євгеновичу Куляєву та Андрію Олександровичу Алєксєєву за постійну підтримку, практичну допомогу та активну участь у житті громади.
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Категорія: Толкуньська громада | Переглядів: 646 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus