Головна » 2013 » Вересень » 21 » Переможця визначили тільки пенальті
10:35
Переможця визначили тільки пенальті
Минулої суботи у Демидові відбулися змагання на «Кубок шкільного футболу» присвячені Дню фізичної культури та спорту.
 
В турнірі прийняло участь вісім дитячих команд з різних шкіл району, а саме: Вишгородська ЗОШ №1, Вишгородська гімназія «Інтелект», Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я», Старопетрівська школа, Демидівська, Димерська та Гаврилівська ЗОШ і Димерська гімназія.  
 
На урочисту церемонію відкриття зібралися поважні гості: голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько, заступники голови  РДА Валентина Духота та Тамара Овчиннікова, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, начальник відділу молоді та спорту РДА Микола Горовий, очільники місцевих громад, керівники структурних підрозділів РДА, представники спортивної громадськості району. 
 
Спочатку поважні гості нагородили всіх учасників змагань цінними спортивними подарунками, серед яких були і футбольні м’ячі, і спортивне екіпірування, і просто цінні подарунки. Незважаючи на негоду, увесь день ішов дощ, діти були дуже щасливі, адже не кожного дня отримуєш подарунки від Федерації футболу України та ще й з рук легендарного футболіста Анатолія Конькова.
 
Голова Вишгородської РДА Олександр Приходько вручив почесні грамоти та цінні подарунки кращим працівникам та ветеранам фізичної культури та спорту Вишгородського району. І тільки після цього розпочалися футбольні баталії.
 
Вісім команд були розподілені на дві групи, по чотири команди в кожній. В групах команди зіграли між собою, переможці груп грали у фіналі, а команди, які посіли другі місця в групах грали за 3-4 місце. Тож у матчі за третє місце зустрілися команди Старопетрівської школи та Димерської ЗОШ. У цікавій запеклій боротьбі перемогу з рахунком 1:0 та бронзові нагороди виборола команда Старопетрівської школи.
 
 
Ще більш драматичним виявився й фінал цього турніру, адже ніхто не збирався поступатися. У фінальному двобої зійшлися команди Демидівської школи та  Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я». Напруга не згасала ні на хвилину, безліч гольових моментів, але забитих м’ячів ми так і не побачили. Все вирішувалось в серії після матчевих одинадцятиметрових ударах. Влучнішими виявилися юні футболісти Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я»: з рахунком 3:2 вони переграли свої демидівських однолітків і вибороли почесне звання «Переможця турніру». З чим ми їх щиро вітаємо!
 
Організаторами турніру були передбачені призи кращим гравцям турніру. Ними стали: кращий воротар – Юрій Форостюк (Димерська гімназія), кращий  півзахисник – Євген Каплунов  (спеціалізована школа «Сузір’я»),  кращий нападник – Андрій Бандурко (Демидівська школа).
 
Щиро дякуємо всім організаторам цього турніру, дуже хочеться, щоб таких спортивних свят було якомога більше!   
 
Микола КОРОЛЬ,
директор Вишгородської  районної КДЮСШ
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 653 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus