Головна » 2014 » Травень » 17 » Парад пісні і строю «Салют, Перемого!»
11:36
Парад пісні і строю «Салют, Перемого!»
Кожен рік віддаляє нас від незабутньої і великої переможної весни 1945 року. Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали. 
 
Урочисті заходи щодо відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Віт­чизняній війні відбулися у Гаврилівській школі. Учні мали змогу подивитися виставу «А зорі тут тихі» студії юного актора «Погляд» та вокального ансамблю «Смайл» школи № 99 Оболонського району м. Києва. На святі були присутні ветерани Великої Вітчизняної війни.
 
Для гостей та ветеранів членами історико-краєзнавчого гуртка була проведена цікава екскурсія в шкільному музеї, присвячена пам’яті загиблих односельчан, були покладені квіти до Братської могили. 
 
Дуже цікавішим, захоплюючим  для батьків та гостей був парад пісні і строю «Салют, Перемого!»
 
Відкрила парад директор школи Віра Марченко, а керівництво парадом взяв на себе вчитель Захисту Вітчизни Володимир Бузило.  
 
Загони готували девіз, пісню та відповідну військову форму. Були тут моряки,  танкісти, артилеристи, козачата, медичні сестри, піхотинці. Від кожного загону лунала козацька або військова стройова пісня.
 
За чудову підготовку та проведення параду Віра Марченко подякувала класним керівникам та учням і вручила подяки. З упевненістю можна сказати, що цей захід жодного не залишив байдужим.
 
Наталія Руднєва,
заступник директора з ВР Гаврилівської ЗОШ
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 983 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus