Головна » 2013 » Вересень » 28 » Останні штрихи на гаврилівській «Веселці»
20:58
Останні штрихи на гаврилівській «Веселці»

Дитинство – найкраща пора року. Кажуть: «Щасливими не народжуються, ними стають». І вирішальну роль у цьому відіграє сім’я і дитячий садок. 

Дошкільний навчальний заклад забезпечує реалізацію права дитини на здобуття дошкільної освіти, її фізичний, розумовий і духовний розвиток, соціальну адаптацію та готовність продовжувати освіту в школі. 

У цьому році в гаврилівській «Веселці» була проведена велика робота з реконструкції дитячого садка: заміна вікон на енергозберігаючі, перекриття даху металочерепицею та капітальний ремонт приміщень чотирьох вікових груп. Це все виконувалося за кошти районного бюджету загальною вартістю майже 1,5 млн. гривень. 

Роботи виконувались якісно, добросовісно та в дуже стислі терміни, всього за три місяці. Підрядчиком виступала організація ТОВ «АМК Рембуд», директор Андрій Куковенко. Деяку затримку в закінченні робот внесла погода, але залишилося закінчити зовнішнє оздоблення, що не заважає учбовому процесу. Як повідомив Андрій Куковенко, найближчим часом монтажні ліси будуть зняті і садочок буде повністю зданий в експлуатацію. 

Діти – майбутнє України. Це добре розуміють районна влада, Гаврилівська та Синяківська сільські ради, керівництво ТОВ «Комплекс Агро Марс», батьки, які постійно допомагають нам в ремонтах, придбанні меблів та інвентарю, тим самим забезпечуючи доступ кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича з розширення мережі дошкільних навчальних закладів. 

Велику подяку хочу висловити від себе особисто та від усього колективу дитячого садка всім, хто піклується про наших дітей, дбає, щоб в садочку їм було тепло, гарно і затишно. Наталія РОЗМАЇТА, завідувач Гаврилівським ДНЗЯС КТ «Веселка»

Переглядів: 721 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus