Головна » 2013 » Квітень » 20 » Оргтехніка: три в одному
11:05
Оргтехніка: три в одному
Нещодавно заступник голови Вишгородської районної організації Партії регіонів Марина Мельниченко разом із керівником громадської приймальні цієї ж партії Марією Дем’янчук вручили начальнику районного відділу праці і соціального захисту населення Міді Лі оргтехніку – три в одному: принтер, сканер та ксерокс. 

Одержавши такий пристрій, працівники відділу зможуть своєчасно здійснювати підготовку документації та інформаційних матеріалів, що поліпшить обслуговування відвідувачів. 

У цей же день представники Партії регіонів відвідали храм святих Бориса і Гліба, що у Вишгороді. І на згадку про свій візит залишили подарунок – технічне обладнання для створення комп’ютерного класу у недільній школі. 

Не обійшли стороною і РуднєДимерську сільську раду, голова якої Ольга Казьмірик звернулася з проханням віднайти можливість надання фінансової допомоги у придбанні комп’ютера. Адже сьогодні цей атрибут органів місцевого самоврядування є невід’ємним у роботі даної установи. На звернення сільського голови відгукнулася депутат районної ради, член Партії регіонів Валентина Духота: «І ось настав момент істини, – сказала Валентина Іванівна, вручаючи сільраді добротний комп’ютер. – Це помічник, наявність якого у вашому закладі сприятиме здобуткам та успіхам». 

Такі дії районної організації Партії регіонів не є епізодичними. Успішними кроками, її представники напрацювали систему перманентності цієї роботи. Вони не стоять осторонь життя, переймаються тими чи іншими проблемами, надаючи при цьому допомогу. «Ми завжди на вістрі подій, що відбуваються у нашому регіоні, – зазначає Марія Дем’янчук. – Тож і стараємося бути в епіцентрі подій, володіти ситуацією, інформацією, та вчасно інформувати громадян». 

Марія ФІЛАТОВА, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 755 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus