Головна » 2013 » Січень » 19 » Оргкомітет створено. До справи
12:00
Оргкомітет створено. До справи
– Ми у великому моральному боргу перед людьми, які стояли біля витоків Вишгородського району, – таку думку висловив голова районної держадміністрації Олександр Приходько, відкриваючи перше засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 40-річчя утворення Вишгородського району. 

– До святкових заходів повинні бути залучені будівельники, освітяни, енергетики, дорожники, місцеві громади, громадські організації, тобто всі, хто зробив свій внесок у розбудову Вишгородщини. Нікого не можна забути, – наголосив Олександр Олексійович. 

– На жаль, час не стоїть на місці й вже більше п’ятдесяти відсотків керівного складу виконкомів, їх управлінь та відділів, установ та організацій району з нами вже немає. Але їх і тих, хто ще живий, треба пам’ятати, – зазначив академік Української академії наук, заступник голови виконкому Вишгородської районної ради депутатів трудящих (1973-1980 рр.) Іван Бурдак. – Всі ми докладали значних зусиль для складання та реалізації стратегії розвитку Вишгородського району. Не треба забувати й про сільських та селищних голів та секретарів. Їхній вклад не менш цінний в цю велику та натхненну справу. 


Крім Олександра Приходька та Івана Бурдака, до складу оргкомітету ввійшли голова районної ради Олександр Носаль, перший заступник голови РДА В’ячеслав Савенок, заступники голови райдержадміністрації Валентина Духота, Тамара Овчиннікова, заступник голови райради Олександр Глущенко, голова виконкому Вишгородської районної ради депутатів трудящих (1973-1980 рр.) Василь Буткевич, інші посадові особи району. 

Володимир ПОТАПОВ, «Слово» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 541 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus