Головна » 2014 » Лютий » 1 » Оперативна нарада у голови РДА
14:22
Оперативна нарада у голови РДА
31 січня у великому залі адміністративного будинку під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька відбулась оперативна нарада. 

Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації та районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови та секретарі виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники організацій, установ та підприємств району, ЗМІ. 

Значну увагу під час оперативної наради приділено питанню виконання у Вишгородському районі завдань та доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, підведено підсумки роботи за 2013 рік та обговорено плани на 2014 рік. 

— В рамках реалізації Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» Вишгородщина активно втілює у життя завдання та доручення Президента України В.Януковича щодо вирішення актуальних проблем району, зокрема реалізації програми «Київщина без окраїн», мета якої - перетворення Київщини на територію економічного зростання та інтенсивного розвитку соціальної сфери», — підкреслив під час наради голова райдержадміністрації О.Приходько. 

Керівник району зазначив: «Реалізація реформ Президента України у різних сферах життєдіяльності Вишгородського краю стала потужним товчком до розбудови господарського комплексу району. Залучення інвестицій дає можливість створити нові робочі місця, наповнювати бюджет, розбудовувати інфраструктури району. Впровадження інвестиційних проектів є своєрідним індикатором стабільного розвитку території. Протягом 2014 року планується впровадити наступні інвестиційні проекти: будівництво бройлерних птахоферм у с. Миколаївка та інкубатора №4 у с. Гаврилівка ТОВ «Комплекс Агромарс», продовжиться будівництво виробничих потужностей ТОВ «Український племінний кролівничий комплекс» у с. Лебедівка тощо». 

Під час наради проаналізовано питання про стан виконання актів Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень голови Київської облдержадміністрації, власних рішень тощо. 

Учасниками оперативної наради розглянуто питання благоустрою населених пунктів Вишгородщини (прибирання та розчистки територій, вивозу та утилізації сміття тощо). Обговорено питання про роботу дорожнього господарства Вишгородського району у зимовий період, про хід опалювального сезону та стан розрахунків за спожиті енергоносії всіма категоріями споживачів, транспортного обслуговування населення району, газифікації населених пунктів району. 

Присутні обсудили питання про роботу закладів охорони здоров’я району та стан їх матеріально-технічного забезпечення, реалізації на Вишгородщині пілотного проекту з лікування артеріальної гіпертензії тощо. 

Значну увагу приділено питанню наповнення та виконання місцевих бюджетів, роботи дозвільного центру райдержадміністрації. 

Також під час оперативної наради обговорили питання суспільно-політичної ситуації, яка склалася останнім часом у країні. Голова райдержадміністрації інформував учасників наради про зустріч з керівниками громадських та релігійних організацій, підприємств та установ району, представниками Громадської та Молодіжної громадської рад, громадськими діячами, керівники правоохоронних органів, ЗМІ, яка відбулась 30 січня і під час якої обговорено питання суспільно-політичної ситуації у країні та районі.
Переглядів: 533 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus