Головна » 2014 » Січень » 24 » Оперативна нарада
11:06
Оперативна нарада
24 січня у великому залі засідань адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 

Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів у Вишгородському районі, громадськість, ЗМІ. 

Під час наради розглянуто питання реалізації у Вишгородському районі завдань та доручень Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди (у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки). 

Як відмітив голова райдержадміністрації О.Приходько: «Які б не були наші політичні вподобання, яку б віру ми не сповідували, яких би висот не прагнули досягти – усі ми єдині у думці, що хочемо жити у мирній, сильній, незалежній державі. Як ніколи раніше, нам сьогодні потрібна єдність, розсудливість, мудрий вибір. Особливо це актуально у умовах сьогодення». 

— Указом Президента України В.Януковича від 30 грудня 2011 року встановлено «День Соборності та Свободи України». Реалізація завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди є найважливішим питанням, що стоїть наразі перед свідомими українцями. Влада повинна докласти значні зусилля, щоб врегулювати нинішню обстановку у країні, та спільними зусиллями будувати сильну і заможну державу. Також очільник району подякував всім за участь у заходах, здійснених з нагоди відзначення Дня Соборності та Свободи України. 

Начальник відділу освіти С.Чамро розповіла, що у загальноосвітніх навчальних закладах району 16-23 січня проведено єдині виховні години «День Соборності та Свободи України», інтелектуальні вікторини «Люблю тебе, Україно!», тематичні конкурси малюнків, конкурси відеопрезентацій «Сучасний українець. Який він?», книжкові виставки «День Соборності України – символ національного єднання українського народу», круглі столи «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави», тематичні уроки, виховні години, інші освітні заходи, присвячені історії національно – визвольного руху початку ХХ століття в Україні, життю та діяльності видатних діячів Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки. 

— Організовано тематичні експозиції, виставки, присвячені історії та діяльності Української Народної Республіки та Західно-Української Республіки, їх ролі в процесі здобуття незалежності України, — розповів начальник відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації О.Біляєв. 

Учасниками оперативної наради розглянуто питання про стан розрахунків за спожиті енергоносії всіма категоріями споживачів, газифікації населених пунктів району, про криміногенну та техногенну ситуації на території району. Обговорено питання транспортного сполучення між населеними пунктами та перевезення громадян пільгових категорій. 

Під час наради проаналізовано питання реалізації реформ медичної галузі, роботи та стану матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я району, надання первинної медико-санітарної допомоги, реалізації на Вишгородщині пілотного проекту з лікування артеріальної гіпертензії тощо. 

Значну увагу приділено питанню наповнення та виконання місцевих бюджетів, ефективності роботи дозвільного центру райдержадміністрації. 

Учасниками наради розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності району. 

За результатами наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.
Переглядів: 429 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus