Головна » 2014 » Січень » 24

Апаратна нарада голови Київської ОДА

Апаратна нарада голови Київської ОДА

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 


У ході наради було обговорено низку важливих питань. Зокрема, розглядалося питання виконання на Київщині завдань Президента України щодо забезпеченням національної єдності та громадянської злагоди, відзначення Дня Соборності та свободи України та 95-ї річниці проголошення Акта злуки. 

24.01.2014

Оперативна нарада

Оперативна нарада

24 січня у великому залі засідань адміністративного будинку у м. Вишгороді під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.Приходька та за участі голови районної ради О.Носаля відбулась оперативна нарада. 


Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради, депутатського корпусу, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, правоохоронних органів, комунальних підприємств району, автотранспортних підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів у Вишгородському р ... Читати далі »

24.01.2014