Головна » 2013 » Грудень » 21 » Обізнана молодь – наше майбутнє
11:51
Обізнана молодь – наше майбутнє
Указом Президента України від 27 вересня 2013 року №532/2013 затверджено «Стратегію розвитку державної молодіжної політики до 2020 року». Основними завданнями стратегії є: консолідація зусиль щодо створення умов для інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її освітнього і творчого потенціалу, залучення її до соціально-економічних, політичних, духовних та інших суспільних процесів. 

На виконання цих завдань Вишгородська центральна районна бібліотека запроваджує новий довгостроковий проект для молоді «Обізнана молодь – наше майбутнє». Виконавцями проекту будуть три централізовані бібліотечні системи області  –  Вишгородська, Іванківська та Бориспільська. Суть проекту в тому, що у визначений кожного місяця  день для молоді цих районів будуть проводитись скайп-конференції на актуальні теми сьогодення з метою сприяння новим цікавим знайомствам серед молоді трьох районів, обміну досвідом з вирішення проблем та визначення перспектив у районах, зближення влади з молодим поколінням, зменшенню шкідливих звичок серед молодих осіб, допомоги у виборі професії, залученню молоді до життя в рідному місті, поінформованості молодого покоління.

Перша скайп-конференція відбулась 11 грудня у центральній районній бібліотеці за участі учнів старших класів гімназії «Інтелект». На виконання  завдань та положень національної програми правової освіти населення, затвердженої Указом Президента України 18 жовтня 2011року, з 6 по 12 грудня в області проходив тиждень права, тож у рамках цього тижня тема першої конференції була присвячена правовому вихованню молоді.

Запрошуємо молодь району приєднатись до цього проекту.

Марія МІЛЯНОВСЬКА,
директор Вишгородської централізо­ваної бібліотечної системи
Переглядів: 544 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus