Головна » 2015 » Січень » 3 » Новорічний «Дивосвіт»
10:38
Новорічний «Дивосвіт»
Напередодні Нового року у Вишгородському районному центрі художньої творчості дітей, юнац­тва та молоді «Дивосвіт» відбулося святкування районної ялинки для дітей.
 
Головною родзинкою святкування стала звісно ж довгоочікувана вистава «Тридцять друге грудня або дванадцять місяців». На початку вистави директор ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт» Олена Андріяш привітала усіх присутніх з новорічними святами, побажавши миру та злагоди. 
 
Відому казку  у сучасній стилізованій інтерпретації представили глядачам вихованці «Дивосвіту». Улюблена усім з дитинства історія про примхливу королеву та бідну дівчину, якій довелося збирати проліски взимку та познайомитися з усіма місяцями. Глядачі із захопленням спостерігали за акторською грою дивосвітівців, також вражало присутніх сценічне вбрання і декорації. Незабутніми були й динамічні танцювальні номери. Усе було дуже гармонійно підібрано, а разом з музичним супроводом створювалася загадкова новорічна атмосфера. Яка так важлива напередодні свят.
 
Наприкінці вистави задоволена малеча не збиралася розходитися, адже на неї чекали солодкі подарунки, що підготувала Вишгородська райдержадміністрація. 
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 441 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus