Головна » 2014 » Січень » 18 » Новорічна феєрія в Лебедівці
11:46
Новорічна феєрія в Лебедівці
Святковий настрій у нашій Лебедівці почався із новорічного ранку для дошкільнят, який відбувся 29 грудня. 
 
Дід Мороз (Микола Курочка), Снігуронька (Анна Кисіль), Баба Яга (Олена Базильчук) та Сніжок (Василь Синина) підготували чарівну програму розваг, пісень та танців. Діти та їх батьки були в захваті від концертної програми та сценарію, а діти танцювали, водили хороводи, розказували вір­шики і за це від Діда Мороза отримували цукерки. А наприкінці Дід Мороз і Снігуронька роздали новорічні подарунки, які приготував для них, сільський голова Олександр Тишковець.
 
А для дорослих жителів та гостей нашого села святковий новорічний концерт відбувся 11 січня. Зал сільського клубу був заповнений на всі сто, бажаючих подивитися новорічне дійство було дуже багато. Концерт відкрили Дід Мороз (Микола Курочка) та Снігуронька (Ольга Тишковець). Жителі села отримали велике задоволення від майстерного виконання гумористичних сценок Оленою Базильчук, Романом Юрченком, Василем Сининою, Віталієм Філатовим, Віталієм Клименком, Миколою Курочкою. Яка ж все-таки талановита молодь у нашому селі, а як вони гарно співають Аліна Гурянова та її сестра Юля, Галина Моруз, Роман Юрченко, Володимир Дмитренко і найменша учасниця Анастасія Дмитренко. 
 
З повагою ставимося і до найстарших учасників. Нашому колективу «Лебідоньки» у цьому році виповнюється 35 років. Галина Оникієнко, Галина Гончарова, Галина Дроб, Марія Бойко, Олена Тригуб і розпочали концерт колядками, а коли заспівали дуетом Галина Корсун та Галина Могильна, зал ожив. А яке ж свято без гуморесок? І найкраща їх виконавиця – Ніна Булигіна. Були і запальні латино-американські танці у виконанні Ольги Тишковець.
 
Програма свята була цікавою і доб­ре підготовленою, глядачі й не помітили, як минуло дві години. Сільський голова Олександр Тишковець привітав усіх односельчан із Новим роком та Різдвом Христовим, подякував учасникам художньої самодіяльності та  завідуючій клубом Олені Дмитренко за подароване новорічне дійство і побажав усім здоров’я міцного, щастя, добробуту кожній родині, злагоди, миру, добра і всього найкращого у новому 2014 році!
 
Світлана ФІЛАТОВА
Категорія: Лебедівська громада | Переглядів: 779 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus