Головна » 2014 » Лютий » 15 » Новий кардіограф для лікарні
11:27
Новий кардіограф для лікарні
Цієї середи за сприяння депутата районної ради, Героя України Семена Поташника, НПО «Укргідроенергобуд» передало для використання реанімаційний монітор пацієнта для Вишгородської центральної районної лікарні. 

Це 15-дюймовий сенсорний дисплей із одночасним відображенням дев’яти обраних трендів, із зручним управлінням за допомогою функції «touch screen», джойстика, кнопок на передній панелі і дистанційного пульта. Він відтворює електрокардіограму із можливим записом 12 відведень, автоматичним визначенням аритмій, аналізом сегменту ST. 

– Ми завжди з повагою ставимося до праці лікарів, вважаючи її чи не найнеобхіднішою, – зазначив генеральний директор НТК «ЕНПАСЕЛЕКТРО» Юрій Бондаренко, передаючи кардіограф, – а завдяки кращому технічному оснащенню покращиться як процес діагностики, так і лікування хвороб.

Як повідомив головний лікар Вишгородської ЦРЛ Віктор Павленко, цей пристрій буде використовуватися в операційних реанімаційного та хірургічного відділень лікарні для усунення шумів при електрохірургічних втручаннях та швидкого відновлення після дефібриляції. 

Колектив лікарні подякував за нове обладнання, підкресливши потребу в такому для покращення надання медичних послуг.
Переглядів: 365 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus