Головна » 2014 » Березень » 1 » Не розтринькали майстерність ветерани
11:35
Не розтринькали майстерність ветерани
Зіграно чотири  тури чемпіонату Вишгородського району з міні футболу. Нагадуємо, що у цьому сезоні за звання зимового чемпіона змагається 16 колективів, які розділені на дві групи.

Змагання у групах виходять на фінальну пряму, тож боротьба у кожному матчі загострюється. 

Так у групі А матч команд «Межигір’я» (Нові Петрівці) та «Шарм» (Вишгород) був дуже цікавим, видовищним, безкомпромісним. Команда «Межигір’я» протягом усього матчу поступалась 0:3, 1:4, але, проявивши волю до перемоги та неабиякий характер, не тільки зуміла вирівняти гру, але й вирвати таку жадану перемогу – 5:4.

Ну а молодим футболістам «Шарму» вже потрібно зрозуміти, що грати потрібно до останньої секунди матчу, якщо вони ставлять перед собою високі завдання.

Після двох впевнених перемог дещо несподівано спіткнувся у матчі з «Леоном» старопетрівський «Нептун».
Набирає ходи катюжанське «Динамо КВПУ», яке довго розкачувалось, але зараз демонструє цікаву, змістовну та потужну гру.

Теж саме можна сказати про «Леон» з Лісовичів, який впевнено «вкотився» в турнірну ходу, демонструючи видовищну та феєричну гру.

У групі Б серед лідерів знайомі «Інделек» та «Лютіж». А от незаперечне лідерство «Енергетика» дещо дивує, адже за команду грають футболісти-ветерани.

У звітному четвертому турі саме «Інделек» відчув на собі, що з роками майстерність не втрачається. Матч «Енергетик» – «Інделек» пройшов у цікавій, безкомпромісній боротьбі. Виграючи з рахунком 3:1, максимум, що дозволили ветерани молодим – це скоротити рахунок з пенальті 3:2. «Енергетик» – єдина команда, яка не втратила очки в чемпіонаті.

Поступившись лише «Інделеку», команда «Лютіж» упевнено тримається серед лідерів групи Б. І в останніх трьох турах зробить усе для того, щоб втрутитись у чемпіонську гонку. Адже місце на п’єдесталі розіграють лише дві найкращі команди з кожної групи.

До закінчення групового турніру ще три тури, тож ситуація у турнірній таблиці може кардинально змінитись. Найближчий, 5 тур, відбудеться 2 березня в ігровому тлі ДЮСШ.

Запрошуємо вболівальників відвідати матчі та підтримати свої команди.
Переглядів: 349 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus