Головна » 2015 » Квітень » 4 » Навчання рятувальників
09:55
Навчання рятувальників
Вишгородські рятувальники спільно з керівним складом та персоналом Київських ГЕС та ГАЕС 31 березня провели комплексне об’єктове навчання на тему: «Загорання кабелів в першій секції кабельного напівповерху». 
 
Забезпечення сталого функціонування самої гідроелектростанції важко переоцінити. Адже загальна довжина напірного фронту гідроспоруд Київського гідровузла складає 42,3 км, пропускна здатність – 12500 куб.м/сек. Відповідно до задуму тренувань виникло пошкодження електродвигуна приводу електрозасувки системи пожежогасіння. Тож для відпрацювання алгоритму дій персоналу під час виникнення небезпеки було організовано евакуацію людей, ліквідовано умовну пожежу, проведено теоретичну підготовку для працівників підприємства. Представники добровільного пожежного формування власноруч попрактикувались у гасінні вогню порошковими та вуглекислотними вогнегасниками. Усі завдання, поставлені перед командирами невоєнізованих формувань, були відпрацьовані відповідно задуму і обстановки. Також протягом тренування здійснювався конт­роль за діяльністю всіх підрозділів об’єкта, які проводили ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації.
 
Злагоджені і професійні дії керівного складу підприємства і невоєнізованих формувань цивільної оборони, робітників та службовців підприємства довели, що підприємство готове до відпрацювання дій у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, інформує ГУ ДСНС України у Київській області.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 467 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus