Головна » 2013 » Листопад » 23 » Наші виступили гідно
11:17
Наші виступили гідно
Минулої суботи у басейні  Вишгородської районної КДЮСШ відбулися обласні змагання з плавання «На призи братів Часовських». Це свято плавання не відбулося б без головних організаторів та спонсорів цього турніру – братів Миколи та Артема Часовських. Треба зазначити, що обидва були випускниками нашої школи, а зараз проживають у Канаді. 

Артем спеціально прилетів на Вишгородщину, щоб активно пропагандувати  плавання. Цей турнір стає традиційним, адже в минулому році він уже проводився.  Це був перший старт у новому сезоні на Київщині. У змаганнях взяло участь дев’ять команд з різних куточків області. До нас прибули гості з міст Біла Церква, Бровари, Обухів та Бориспіль. Близько 200 учасників змагалися у двох вікових категоріях. Також слід відзначити почесних гостей, які прибули на свято плавання —  це олімпійський чемпіон з плавання Сергій Фесенко та чемпіонка світу з легкої атлетики Людмила Блонська, яка нині готує талановиту молодь в обласній школі вищої спортивної майстерності (ШВСМ). 

Спортсмени Вишгородської районної КДЮСШ гідно виступили у цих змаганнях. Так у старшій віковій групі Валерія Попович зайняла перше місце на дистанції 50 метрів брасом, Надія  Дрьоміна – друге місце (50 метрів батерфляєм). А у молодшій віковій групі Ганна Боголенова зайняла друге місце (50 метрів брасом), Віра Манжола – друге місце у стилі батерфляй, Ростислав  Крижанівський – перше місце брасом та перше місце батерфляєм.

В естафетному плаванні 4 на 50 метрів вільним стилем у молодшій віковій категорії наша команда посіла почесне перше місце.  

Усі гості та просто глядачі відзначали домашню, душевну атмосферу, яка панувала протягом змагань та під час урочистої церемонії нагородження. Без цінного подарунку не залишився жоден учасник цього спортивного  свята. Побільше б таких стартів!

Іван КАРПИНА,
заступник директора з НВР Вишгородської районної КДЮСШ
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 565 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus