Головна » 2014 » Січень » 25 » Наші виступили достойно
11:30
Наші виступили достойно
У Броварах відбувся зимовий чемпіонат Київської області з легкої атлетики серед учнів ДЮСШ (юнаки та дівчата 1997  року народження та молодші). Команда Вишгородської  КДЮСШ, завдяки зусиллям керівниц-тва школи, змогла прийняти участь у цих змаганнях та посіла почесне загальне третє командне місце серед п’ятнадцяти команд. 

Що стосується особистих результатів, хочеться відмітити наступних вихованців: Єрмоленко Каріна – перше місце з бігу на 200 та 400 метрів, а також третє місце з бігу на 60 метрів. Микита Кочетков здобув перше місце зі штовхання ядра, а Микита Осокін – третє у стрибках у висоту. Анна Демченко була п’ятою у бігу на 400 метрів, Олександр Юхимчук теж посів п’яте місце у стрибках у висоту.  Також слід відзначити спортсменів, які зробили вагомий внесок у підсумковий результат – це Ольга Кочеткова, Катерина Негеля, Ангеліна Пятківська, Михайло Олещенко, Ян Федоренко та Вадим Табачинський.

Троє наших вихованців за підсумками зимового чемпіонату Київської області з легкої атлетики увійшли  до складу збірної Київської області та приймуть участь у чемпіонаті України в Запоріжжі. 

Бажаємо нашим збірникам вдалого виступу у цих змаганнях.

О. КОЧЕТКОВ,
тренер-викладач з легкої атлетики
Переглядів: 428 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus