Головна » 2014 » Лютий » 15 » Наші таланти – найкращі з трьохсот!
11:12
Наші таланти – найкращі з трьохсот!
Міжнародний фестиваль-конкурс «Соняшник», присвячений 200-річчю від дня народження Т.Г. Шевченка, відбувся на початку лютого у Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва. 

У заході взяли участь більше 300 дітей віком від 4 до 16 років з усієї України, а також діти з Індонезії та Іраку. Метою свята було ознайомлення юних представників різних міст з культурними скарбами нашої держави, надання дітям і молоді можливості для творчого спілкування та виявлення своїх талантів.

Організатори фестивалю – Міжнародний благодійний фонд «Соняшник», Міністерство культури України, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація, районні в місті Києві центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Всього на фестивалі було понад 80 виступів, з них близько 40 – у номінації «Солісти-вокалісти». Саме в цій номінації найкращими стали вихованці вокальної студії «Візерунок» Вишгородського районного центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» (керівник Тетяна Литвин). Зокрема, В’ячеслав Тарасюк виборов перше місце, а володарем Гран-прі фестивалю став Андрій Харкевич.

Організатори фестивалю «Соняшник» влаштували концерт для дітей соціально незахищених категорій. Серед гостей фестивалю на запрошення благодійного фонду «Соняшник» прибули Надзвичайний та Повноважний Посол Сирії в Україні Мохамед Саїд Акіль, Надзвичайний та Повноважний Посол Палестини в Україні Мохамед Аль Асаад, Надзвичайний та Повноважний Посол Іраку в Україні Шорш Халід Саїд, Надзвичайний та Повноважний Посол Індонезії в Україні Нінік кун Нар’яті, голова парламенту жінок України Раїса Голубченко та інші. З благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Володимира фестиваль-конкурс відвідав керуючий Південним Київським вікаріатством єпископ Васильківський Миколай.
 
Вітаємо В’ячеслава Тарасюка і Андрія Харкевича з перемогою! Вишгородщина пишається вами і бажає подальших успіхів!
Переглядів: 450 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus