Головна » 2014 » Лютий » 21 » Наші – найкращі бійці
13:11
Наші – найкращі бійці
У Вишгородської районній ДЮСШ відбулися змагання по Кіокушинкан Карате до Ренмей у розділі «Куміте» (двобій), які були присвячені Дню вшанування учасників бойових дій та 25-й річниці виводу радянських військ з Афганістану.

У змаганнях взяли участь 102 юних спортсмени-початківці з Київської області. До Вишгорода завітали гості з Броварського району (с. Княжичі), з Білої Церква, Києва. У змаганнях взяли участь і наші земляки  –  з Гаврилівки, Димера, Нових Петрівців, Хотянівки та з Вишгорода.

Учасники розділилися на вагові та вікові групи. Змагалися спортсмени, які мали рівень не вище 8 КЮ (синього поясу). 

Організаторами змагань виступили громадська організація «Київська обласна федерація Кіокушинкан Карате до Ренмей» (ГО, «КОФККР»), яку очолює Олександр Чертков, Вишгородська районна адміністрація та спілка ветеранів Афганістану Вишгородщини.

У ході запеклих двобоїв було визначено 66 найкраших бійців у різних категоріях – визначилися призові місця, таким учасникам були вручені кубки, медалі та грамоти.

Найбільше призових місць вибороли спортсмени з Вишгорода – 18. Друге командне місце розділили між собою команди з Гаврилівки та Княжичів – по 11 призових місць. Третє командне місце гордо посіла команда  Димера.

Змагання такого рівня досить часто проводяться у нашому місті. Основною метою турніру є популяризація цього виду спорту, який у недалекому майбутньому стане олімпійським видом, та пропаганда здорового способу життя серед дітей та підлітків району, патріотичне виховання молоді. Також важливим завданням було  вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів у бойових діях в Афганістані.

Керівництво ГО, «КОФККР» щиро завдячує за підтримку у організації та фінансуванні турніру Вишгородській РДА та спілці ветеранів Афганістану Вишгородщини, 
Уже третій рік поспіль цей турнір проходить на високому організаційному рівні.

Анастасія СУХІНА,
секретар ГО, «КОФККР»
Переглядів: 493 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus