Головна » 2013 » Квітень » 27 » Наради під відкритим небом
11:18
Наради під відкритим небом
На цьому тижні голова РДА Олександр Приходько здійснив робочу поїздку районом, відвідавши хутір Петрівський, села Рови, Любимівку та Пиляву. 

Його супроводжували заступники голови РДА Олег Міщенко та Валентина Духота, радник Сергій Луговкін, начальник КП «Комунальник» Олександр Мартиненко та керівник районного ДЕУ Сергій Дрозд. 

Хутір Петрівський. В урочищі, біля жіночого монастиря, голова райдержадміністрації дав завдання районним службам щодо організації робіт з перезахоронення останків 73 воїнів, які загинули під час визволення Київщини у Великій Вітчизняній війні. До речі, особу одного з воїнів ідентифіковано – на процедурі захоронення будуть присутні його родичі. Захід планується провести 9 травня. Ясногородський сільський голова Костянтин Фаріон попросив посприяти з облаштуванням дороги та під’їздів. 

Рови. У селі оглянули місцеву школу, в якій у грудні минулого року від снігу провалився дах. Роботи з відновлення покрівлі завершені – наразі тривають інші, супутні роботи. Така ж доля спіткала і дах сільської ради, який не витримав снігової ваги. Також було обстежено стан медичної амбулаторії. 


Любимівка. На своїй малій батьківщині Олександр Олексійович оглянув приміщення школи й церкви разом із сільським головою та обговорив ряд поточних питань, вислухав побажання. 

Пилява. В селі проводяться активні роботи з підготовки до святкування Дня перемоги. Саме до цієї дати реконструюють парк Слави, озеленять та наведуть порядок – вже встановили 12 одиниць техніки часів війни. Тут також влаштували коротку робочу нараду під відкритим небом, вирішивши ряд нагальних питань. 

Ольга АВРАМЕНКО, «Слово» 
фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 525 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus