Головна » 2014 » Лютий » 21 » Напруга під баскетбольним щитом
13:11
Напруга під баскетбольним щитом
Відповідно до плану спортивно-масових заходів напередодні річниці виведення радянських військ з Афганістану відділом освіти Вишгородської РДА були проведені змагання з баскетболу між учнями загальноосвітніх навчальних закладів. У змаганнях взяли участь близько 850 учнів.

Отже, 13 лютого на фінальні змагання у Вишгородську КДЮСШ з’їхалися три команди дівчат та три команди юнаків, щоб виявити кращих. У фіналі зустрілися команди Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Лютізької школи та Катюжанської спеціалізованої школи.

Напруження, боротьба, кубки, дипломи та медалі, активність вболівальників, неупередженість суддів, доброзичливий прийом гостей – саме така атмосфера панувала на змаганнях. Судді змагань – це колектив учителів фізичної культури  – Валерій Сивашенко, Микола Самсон, Наталія Свінчак, Валерій Зубенко та учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Дмитро Биховченко та Борис Смірнов.

Серед дівчат йшла рівна боротьба і кожна з команд мала і перемоги, і поразки. Проте тільки за різницею закинутих і пропущених м’ячів виявили переможців. Перше місце отримала команда Катюжанської спеціалізованої школи, друге – виборола команда Лютізької школи, третє –  за командою Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Кращими серед дівчат було визнано Анну Демченко, Аліну Кашперську та Ярославу Кардаш.

У юнаків беззаперечним лідером виявилася команда Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я». Друге місце посіла команда Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, третє місце – команда Катюжанської спеціалізованої школи. Кращими гравцями серед хлопців стали Олександр Йова та Сергій Мережко.

Для нагородження переможців та призерів гри були запрошені шановані у спорті люди – начальник відділу з питань фізичної культури, молоді  та спорту Микола Горовий, директор КДЮСШ Микола Король та заступник директора КДЮСШ Іван Карпина. Спонсором призів та нагород виступила мережа перукарських салонів «Шарм» на чолі з директором Тетяною Король.

Методичне об’єднання вчителів фізичного виховання щиро дякує спонсорам та співорганізаторам змагань.

Микола САМСОН, методист РМК
Переглядів: 334 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus