Головна » 2013 » Жовтень » 21 » На Вишгородщині вирішуються проблеми ветеранів
16:38
На Вишгородщині вирішуються проблеми ветеранів

18 жовтня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді за участі голови Київської облдержадміністрації А.Присяжнюка та народного депутата України Я.Москаленка відбулось засідання за круглим столом на тему: «Реалізація соціальних ініціатив Президента України». 

 
Участь у заході взяли голова Вишгородської райдержадміністрації В.Духота, голова районної ради О.Носаль, Вишгородський міський голова В.Решетняк, заступники Вишгородського міського голови, керівники управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Вишгородського районного відділу ГУ МВС України в Київській області, районного військового комісаріату, КЗ «Вишгородська центральна районна лікарня», КЗ «Вишгородський районний центр первинної медико-санітарної допомоги, філії «Вишгородська станція екстреної медичної допомоги КЗ «Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», комунальних підприємств, організацій, які здійснюють перевезення громадян у Вишгородському районі, представники депутатського корпусу, ветеранської та чорнобильських організацій, ЗМІ. 
 
Під час засідання учасники обговорили ряд питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності м. Вишгорода та Вишгородського району, зокрема, питання перевезення пільгових категорій у м. Вишгороді та Вишгородському районі, забезпечення приміщенням міської організації ветеранів, фінансової підтримки ветеранської організації, забезпечення послугами теплопостачання всіх жителів району, тарифів на житлово-комунальні послуги, припинення роботи ігрових автоматів на території району, отримання довідок у відділі Держземагенства та міграційній службі, здійснення ремонтів та будівництва об’єктів соціальної сфери тощо. 
 
Голова Київської облдержадміністрації А.Присяжнюк надав слово керівникам відповідних служб і відомств району та м. Вишгорода щодо вирішення піднятих під час засідання питань, сам прокоментував кожне питання та зазначив, що всі ці питання знаходяться на його особистому контролі і незабаром будуть вирішені. Тож присутні отримали відповіді на всі цікавлячи їх питання.
 
Як повідомив голова Київської облдержадміністрації А.Присяжнюк під час засідання за круглим столом, зусилля влади спрямовані на те, щоб в Україні виконувалось законодавство, а керівники держави, області, району зроблять все можливе аби підтримати людей, які потребують допомоги від держави. 
 
— Влада приділяє увагу одиноким людям, інвалідам, ветеранам. Це категорії соціально незахищених громадян, які потребують допомоги та підтримки держави, - На Київщині реалізується понад 40 цільових програм соціального захисту населення такі, як «Турбота», «Рік ветерана Великої Вітчизняної війни», якими передбачено не тільки вирішення разових питань матеріальної допомоги ветеранам, забезпечення їх ліками та засобами реабілітації, а й комплексне вирішення питань через соціальні програми та проекти, — наголосив А.Присяжнюк. 
 
— Реалізуючи соціальні ініціативи Президента України, ми повинні вивчати проблеми кожної людини та створювати всі належні умови життя для населення, - зазначив очільник області. – Необхідно вдосконалити роботу соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки.
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 456 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus