Головна » 2013 » Грудень » 21 » На гостинах у Святого Миколая
12:05
На гостинах у Святого Миколая
З приходом зими і дорослі і діти з нетерпінням чекають  новорічно-різдвяних свят, мріють про подарунки і здійснення своїх бажань. Першим на гостини до себе запрошує Святий Миколай, покровитель бідних і дітей-сиріт. Діти знають, що Святий Миколай приходить до кожної дитини вночі і під подушку кладе омріяний подарунок тим, хто цілий рік був слухняним, а для неслухняних – різки.  

На гостини до Святого Миколая у будинок культури в с. Нові Петрівці зібралися діти, які виховуються у прийомних сім’ях, сім’ях опікунів, піклувальників. Завітали і голова адміністрації Олександр Приходько, голова районної ради Олександр Носаль, заступник голови РДА Тамара Овчиннікова, заступник голови районної ради Олександр Глущенко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Валентина Тимошенко, Новопетрівський сільський голова Радіон Старенький. 

– Знаю, що всі діти старалися чемно поводити себе протягом року, щоб Святий Миколай приніс подаруночок, дорослі дбали про добробут у своїх родинах, а влада докладає багато зусиль, щоб родинам з дітьми у нашому районі жилося краще, – зазначив Олександр Приходько, щиро вітаючи всіх присутніх. – Президент України Віктор Янукович визначає захист прав дитини як один із ключових національних пріоритетів держави і зобов’язує всі органи влади працювати в інтересах дітей. Для мене є надзвичайно важливим створити у районі всі умови для гармонійного розвитку дітей, а саме побудувати дошкільні заклади, насамперед, у Нових Петрівцях, покращити матеріально-технічну базу закладів освіти, культури, розширити мережу закладів фізичної культури і спорту. Тому ми щодня працюємо над реалізацією соціальних ініціатив Президента України». 

Олександр Носаль побажав дітям та дорослим здійснення всіх бажань, міцного здоров’я. А потім усі присутні поринули у світ казки. Своє мистецтво з любов’ю і ніжністю дарували вихованці гуртків, які працюють у відремонтованому будинку культури. Гості побачили казку «Лускунчик», хлопчики та дівчатка декламували вірші. Всі учасники свята отримали солодкі подарунки.

Валентина ТИМОШЕНКО,
начальник служби у справах дітей та сім’ї РДА
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 436 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus