Головна » 2014 » Лютий » 8 » Міжпланетні змагання у Козаровичах
11:38
Міжпланетні змагання у Козаровичах
А Ви знаєте що таке «парад планет»? Ні, це не унікальне астрономічне явище. У Козаровицькій школі це традиційне свято, що проводиться двічі на рік. 
 
У понеділок 27 січня планети шкільної галактики «Альтаїр», пройшовши північну орбіту, вишикувалися на параді планет. Настав час підбиття підсумків міжгалактичних змагань. Протягом усього навчального півріччя учні здобували зірочки на макети своїх планет за добрі справи. Церемонія нагородження проводиться в три етапи – серед планет першої (1-4 класи), другої (5-8 класи) та третьої величини (9-11 класи).
 
Серед молодших класів перше місце зайняли жителі планети «Пізнайко», яким за 2013 рік вдалося дістати 19 зірочок. Серед планет другої величини найбільше себе проявили мешканці планети «Оріон» – 16 зірочок. А між старших класів найактивнішими виявилися дев’ятикласники – жителі «Мудрагелії», які отримали аж 37 зірочок.
 
Усіх учасників міжпланетних змагань було нагороджено дипломами та солодкими призами. Усі залишились задоволеними та вже з нетерпінням чекають наступної церемонії.
 
Оксана ГОНЧУК,
президент дитячої організації «Галактика Альтаїр»
Категорія: Козаровицька громада | Переглядів: 772 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus