Головна » 2014 » Січень » 25 » Миру й злагоди у новому році
12:05
Миру й злагоди у новому році
Для маленьких хотянівців новорічні свята почалися у день святого Миколая, коли задоволена малеча отримала подарунки від депутатів сільської ради та Хотянівського сільського голови Володимира Грищенка. Солодощі від народних обранців дітлахи отримали і напередодні нового року.
 
четвертого січня у Хотянівському будинку культури відбулася новорічна ялинка для дітей. У гості до малечі завітали Дід Мороз, Снігуронька та ельфи – вигадані міфологічні істоти з  надприродними здіб­ностями, які живуть недалеко від світу людей і полюбляють ночами хороводити навколо дерев. Дітлахи із захватом спостерігали за новорічним дійством, брали участь у різноманітних конкурсах, отримуючи в нагороду подарунки. Головне, що ніхто не пішов додому без гостинця – і ті, хто виявився більш спритним на відповіді, і ті дітки, хто трохи стушувався від новорічного свята. 
 
А на Водохреща у Будинку культури відбувся святковий концерт, на який прийшло чимало жителів села. Сільський голова Володимир Грищенко від щирого серця поздоровив односельчан зі святами та побажав здоров’я, миру й злагоди у 2014 році. Потім зі сцени лунали пісні, різдвяні колядки та гуморески у виконанні хотянівського фольклорного колективу «Десняночка», якому гучно аплодували і дітлахи, і дорослі.  Учні хотянівської школи майстерно виконали уривок зі спектаклю «За двома зайцями». Глядачі отримали насолоду і від виступу маленьких артистів дитячої художньої самодіяльності. Загалом новорічні свята пройшли на високому організаційному рівні. Тож і рік майбутній нехай добре пройде у мальовничій Хотянівці.
 
Інф. «Слова»
Категорія: Хотянівська громада | Переглядів: 713 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus