Головна » 2013 » Вересень » 21 » Медицині завжди велика увага
10:37
Медицині завжди велика увага
Під час робочої поїздки голова райдержадміністрації Олександр Приходько та його заступник Валентина Духота провели зустріч з керівництвом та завідуючими відділень Вишгородської ЦРЛ та поліклініки. 

Під час розмови глава району поцікавився станом справ у роботі закладів, реалізацією завдань медичної реформи та пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою, ходом ремонтних робіт у приміщеннях лікарні, закупівлею автотранспорту, кадровим та житловим забезпеченням. 

Головний лікар ЦРЛ Віктор Павленко висловив велику вдячність народному депутату Ярославу Москаленку, голові Київської ОДА Анатолію Присяжнюку, голові райдержадміністрації Олександру Приходьку, представникам бізнесу Вишгородщини за допомогу в проведенні ремонту приміщень лікарні, оснащенням сучасним медичним обладнанням та необхідним устаткуванням, продовольчим забезпеченням.

Щодо закупівлі транспорту головний лікар ЦРЛ Віктор Павленко повідомив, що згідно із тендерною процедурою найближчим часом буде підписана угода на закупівлю автомобілів «УАЗ».

– Така увага з боку влади має важливе значення для розвитку медичної галузі, –  зазначив Віктор Павленко. – Пілотний проект щодо допомоги населенню в придбанні ліків від гіпертонічної хвороби та підвищеного тиску – тому підтвердження. 

– Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб люди відчули зміни на краще, – наголосив Олександр Приходько, – щоб кожний пацієнт медичних закладів Вишгородщини завжди мав змогу отримати необхідну медичну допомогу, тобто забезпечити якісні умови життя населення незалежно від місця проживання. Ми завжди готові піти на зустріч і надати необхідну допомогу в межах своїх повноважень та можливостей.

Інф. «Слова»
Переглядів: 475 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus