Головна » 2015 » Березень » 14 » Лісокультурна компанія пройде вчасно та якісно
12:47
Лісокультурна компанія пройде вчасно та якісно
Весна в нас асоціюється з пробуд­женням природи, розвитком, початком нового життя. У цей час, як ніколи, хочеться «вирватися» з домівок, кабінетів, бути ближче до землі, до природи. А справжній подих весни можна почути тільки в лісі.
 
Весна для лісівників ДП «Димерське лісове господарство» – найбільш гаряча пора. Адже в цей стислий проміжок часу закладається майбутнє лісів. У цьому році в лісгоспі заплановано провести посадку лісових культур на площі 246 га, доповнення лісових культур на площі 132 га, посів лісорозсадника на площі 2,7 га та відтворення лісів природним поновленням на площі 36 га.
 
Усі лісництва в достатній кількості забезпечені стандартним посадковим матеріалом, вирощеним на власних розсадниках, а також посівним матеріалом основних лісоутворюючих порід. Нас чекає непростий рік, але впевненість, що величезний досвід у вирощуванні й садінні лісових культур та бажання працювати допоможуть нам вчасно та якісно провести лісокультурну компанію цього року.
 
Звертаємося до всіх жителів району, які хочуть зробити корисну справу: власноруч посадити дерево, долучайтеся до нас.
 
Що більше людей, дорослих і дітей буде залучено до посадки лісу, озеленення садиб, то прекраснішим буде наш край і менше байдужих до природи людей. А це означає, що не підніметься рука підлітка зламати гілку, деревце – бо воно посаджене його власними руками.
 
Василь ГЛУЩЕНКО,
директор ДП «Димерське лісове господарство»
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 732 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus