Головна » 2014 » Серпень » 9 » Лебедівці провідали земляків
12:16
Лебедівці провідали земляків
Напружена ситуація, що склалася на сході нашої держави, не залишає байдужим жодного жителя Лебедівки. Люди не стоять осторонь і активно долучаються до акції «Підтримай свою армію  сьогодні, аби завтра не годувати чужу!». 
 
Організаторами акції виступила Асоціація рибалок-промисловиків та користувачів Київського водосховища. Кожен свідомий житель села Лебедівка, хто долучився до цієї акції, вніс свій вклад у майбутню перемогу. Люди несли все, що необхідно нашим солдатам у спекотному донецькому степу – це різні овочі, фрукти, цукор, печиво, цукерки, чай, кава, сухарі, вода, предмети туалету тощо. Особливу активність у справі збору і підготовки цієї великої посилки нашим військовикам проявили члени асоціації Тетяна Потоцька та Євген Курочка. 
 
Україна – багатонаціональна держава. Усі ми розмовляємо різними мовами, сповідуємо різні релігії, але зараз, як ніколи, ми маємо об’єднатись заради цілісності нашої держави, не допустити вторгнення агресорів та підтримати свою армію сьогодні. Лише завдяки зусиллям кожної місцевої громади, у конкретному випадку Лебедівської, де збирається  і передається гуманітарна допомога,  українське військо сьогодні боєздатне. Ціною власного здоров’я, а то й життя, наші хлопці боронять цілісність і незалежність України, кожного з нас. Тож святе діло кожного громадянина допомогти рідній армії, хто чим може.  Прикро, що влада неспроможна до кінця виконати свій прямий обов’язок – забезпечити  армію всім необхідним. Сьогодні українська армія, це не армія держави, це армія народу.
 
Автомобіль з допомогою у зону проведення антитерористичної операції супроводжували представники громади Лебедівки депутати сільради Микола Шинкаренко та Сергій Буяло, Микола Швець та Володимир Левчук.  Турбота і небайдуже ставлення до проблем армії  додали бойового духу бійцям батальйону «Київська Русь», які висловили велику подяку за те, що люди у далекій Лебедівці про них пам’ятають та піклуються.
 
Усі ми хочемо миру на нашій благословенній землі, хочемо мати сильну, заможну та незалежну державу. Укра­їнці –  велика і мудра нація, яка не дозволить ворогу розколоти країну навпіл. Акції, що їх не вперше проводит  Асоціація рибалок-промисловиків та користувачів Київського водосховища, є дуже актуальними. Сьогодні увесь народ молиться за наших військових, за нашу перемогу, і будь-яка підтримка армії українським народом дуже потрібна і цінується. Як ніколи ми повинні бути сильні духом та продовжувати боротись за свою свободу. 
 
Слава Україні!
 
Інеса БУЯЛО, с. Лебедівка
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Лебедівська громада | Переглядів: 728 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus