Головна » 2013 » Грудень » 21 » Кубок Святого Миколая
11:31
Кубок Святого Миколая
У Вишгородській ДЮСШ відбувся турнір з міні-футболу, приурочений до Дня Святого Миколая. Цього разу за перемогу боролося вісім найкращих команд Вишгородського району серед учнів п’ятих класів.

Перед початком гри маленьких спортсменів підбадьорили та привітали голова районної ради Олександр Носаль, радник голови районної ради, заступник голови районної організації Партії регіонів Марина Мельниченко та організатори свята – начальник відділу спорту та молоді РДА Микола Горовий, голова Вишгородської районної федерації футболу Микола Король, тренер і методист відділу освіти Микола Самсон. Олександр Носаль та Марина Мельниченко з нагоди Дня святого Миколая вручили дітям дарунки.

Боротьба за кубок була запеклою; тренери, батьки, товариші гравців перекрикували один одного, гаряче вболіваючи за свої команди. Захоплені футболісти були сконцентровані на процесі гри, адже кожний хотів отримати кубок.

У фінальній грі команди не хотіли поступатися перемогою, тож за основний час виявити переможця не вдалося, його долю вирішували пенальті. 

Отже, впевнену перемогу отримала команда Вишгородської ЗОШ №1, на другому місці – футболісти Катюжанської спеціалізованої школи, а третє місце посіла Новопетрівська ЗОШ №2.

У свято ніхто не залишився без подарунків. А фіналістам організатори подарували м’ячі від Федерації футболу України, грамоти, медалі, футболки з логотипом Євро-2012 та яскраві шарфи збірної команди України. Організатори ще раз щиро привітали усіх учасників змагань, подякували за спортивну звитягу та побажали веселих різдвяних канікул.

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Переглядів: 431 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus