Головна » 2014 » Серпень » 9 » Крутились «Димерські колеса-2014»
12:03
Крутились «Димерські колеса-2014»
В околицях Димера, у мальовничому лісі, відбулись перші аматорські крос-кантрі велоперегони «Димерські колеса-2014», організаторами яких виступила група ВК «Типовий Димер» (Вадим Грищенко, Олександр Димура) за фінансової підтримки громадської ради Димера та за технічної підтримки освітньо-культурного  цент­ру «Дивосвіт».
 
Спортивні змагання відбулись у спекотну суботу, 2 серпня. Старт пролунав о 13.00. Не дивлячись на спеку, усі бажаючі та, власне, учасники прибули у табір змагань і чекали своєї черги на старт велоперегонів, що проходили по трасі дов­жиною у 2 кілометри, і, відповідно до категорії, була закріплена певна кількість кіл по дистанції.
 
Змагання проходили за чотирма категоріями – «Джентельмени» (16 плюс), «Леді» (16 плюс), «Хлопчаки» 11-15 років. Призерами стали: «Джентельмени» – перше місце Сергій Коваль, друге – Дмитро Ткаченко, третє – Денис Чухманенко. Серед «Леді» перше місце виборола Альона Мандро, друге –  Марина Басюк, трете – Анна Чуділіна. 
 
Серед «Хлопчаків» перше місце взяв Ігор Кравчук, друге – Артем Черненко, третє місце – Ігор Богдан.
Після змагань були позитивні емоції  та бажання працювати у цьому напрямку і далі. Наприкінці у всіх виникло питання: «А коли будуть наступні перегони?»
 
Висновки з цього будуть зроблені в інтересах нашого улюбленого селища Димер. Отож, приєднуйтесь!
 
Вадим ГРИЩЕНКО
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 548 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus