Головна » 2013 » Грудень » 21 » Кожна дитина повинна відчувати батьківську турботу
17:51
Кожна дитина повинна відчувати батьківську турботу
Сьогодні голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів апаратну нараду, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 

Під час наради розглядалися питання про реалізацію на Київщині завдань та доручень Президента України щодо захисту прав дитини. 

На виконання Указу президента України "про питання щодо реалізації прав дітей в Україні” від 16 грудня 2011 р. в області ефективно діє налагоджений системний підхід щодо заходів, спрямованих на забезпечення конституційних прав та свобод дітей. Наразі в регіоні також здійснюється робота в напрямку виконання соціальних ініціатив, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку дітей, поліпшення матеріального становища сімей з дітьми, їх соціальної підтримки та захисту. 

«Задля нормального розвитку кожної дитини важливо, щоб вона відчувала батьківську турботу, увагу і тепло, що може забезпечити тільки сімейна атмосфера, - повідомив Анатолій Присяжнюк. - Сьогодні на перше місце ми виносимо питання облаштування та відкриття дитячих будинків сімейного типу. Адже саме така форма виховання здатна забезпечити право на сімейне виховання для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування».
Переглядів: 443 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus