Головна » 2013 » Березень » 2 » Коротким рядком
13:02
Коротким рядком
Депутати фракції Партії регіонів Вишгородської районної ради передали до Федорівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини дефіцитні препарати та медикаменти, необхідні для пацієнтів віддаленого медичного закладу та яких постійно бракує при наданні медичної допомоги. – Дуже приємно відчувати постійну підтримку з боку своїх обранців, – наголошували співробітники амбулаторії, – ці медикаменти не завжди є в нашому розпорядженні, але комусь можуть врятувати життя. 

* * * 

У селі Хотів Києво-Святошинського району відбулася прес-конференція голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка. Головною темою був аналіз підсумків роботи області у 2012 році. Зазначалося, зокрема, що завдяки започатковим Президентом України Віктором Януковичем реформам та його безпосередній підтримці та участі, Київщина змогла посісти перше місце у рейтингу соціально-економічного розвитку серед областей України. Присутні ознайомилися з перспективними планами розвитку області у поточному, 2013 році. Було розглянуто ряд інших злободенних питань. Журналістів «Слова», наприклад, цікавила заява представника Київської міськдержадміністрації щодо можливого відчуження частини земель Вишгородського району на користь Києва. Коментуючи відповідні закиди столичних чиновників Анатолій Присяжнюк зазначив, що нічого крім популізму у подібних заявах не вбачає. – Якщо і виникне необхідність відчуження земель, то питання буде вирішуватися комплексно з урахуванням всіх чинників, і не без врахування інтересів Вишгородщини, – зазначив Анатолій Присяжнюк. 

* * * 

Цього тижня у приміщені райдержадміністрації Держ авна податкова інспекція провела семінар для бухгалтерів і керівників підприємств, приватних підприємців. Присутнім нагадали нововведення, що діють з 1 січня 2013 року, роз’яснили тонкощі, на які нюанси потрібно звернути увагу. Також розповіли про роботу сервісної служби – центр обслуговування платників податків. Основна частина семінару відбулася у формі питання – відповідь. Таким діалогом залишилися задоволенні і податківці, і слухачі семінару. 

* * * 

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вишгородської РДА, участь в якому взяли заступник голови райдержадміністрації Валентина Духота, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, представники відділу внутрішніх справ, управління юстиції, ЦРЛ, фахівці із соціальної роботи, депутат районної ради Віктор Куляєв. Обговорено план спільних дій відділів, служб, установ з метою запобігання дитячій бездоглядності, злочинності та профілактики негативних проявів серед неповнолітніх у районі протягом 2013 року. Проаналізовано стан здійснення соціального супроводу та надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах протягом 2012 року. Затверджено індивідуальні плани соціального захисту чотирьох дітей, позбавлених батьківського піклування, та трьох дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Розглянуто інші питання щодо виконання батьками батьківських обов’язків. Комісія прийняла відповідні рішення. 

* * * 

Унікальне видання «Альбом партизанської слави українського народу у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» вийшло друком в Україні. Альбом присвячується великим датам – 70-річчю Перемоги та визволення України від загарбників. Вперше в історії України зібрана вся інформація про партизанські з’єднання, їхні загони, про партизанів-підривників та розвідників, фотографії, найголовніше, карта, яка засвідчила, що в кожній області, районі та місті були підпільні організації. Книга обсягом у 1400 сторінок, містить архівні довідки про партизанський рух на теренах України та майже 1500 фотографій.
Переглядів: 502 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus