Головна » 2013 » Лютий » 16 » Коротким рядком
12:48
Коротким рядком
Дороги району мають бути чистими! Таке розпорядження прозвучало від виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації Вячеслава Савенка під час чергової оперативної наради. В першу чергу це стосується доріг у віддалених населених пунктах району таких, як Рудня-Димерська, Вахівка, Абрамівка, Савенки. 

– Питання якісного і вчасного розчищення доріг мають постійно перебувати в центрі уваги відповідальних за це дорожніх та комунальних організацій, сільських, селищної та міської Рад народних депутатів та виконкомів місцевих рад, наголосив тимчасово виконуючий обов’язки очільника Вишгородської РДА. 




* * * 

У січні 2013 до Зведеного бюджету працівниками ДПІ у Вишгородському районі мобілізовано 50618,7 тисячі гривень, що забезпечило 104,3 відсотка від прогнозованого показника. 

Зростають також планові показники січня по збору платежів до загального фонду Державного бюджету. При запланованих 35718,5 тисяч гривень, мобілізовано 36269,6 тисячі гривень, що додатково складає 551,1 тисячу гривень. 

До місцевого бюджету у січні цього року надійшло 12854,2 тисячі гривень, що складає 106,1 відсотка до розрахункової бази, тобто отримано додаткових коштів на суму 738,5 тисячі гривень. 

– Протягом січня 2013 року на розрахункові рахунки платників податків відшкодовано 1886,4 тисячі гривень податків на додану вартість, – повідомляє начальник відділу прогнозування, аналізу, обліку та звітності Світлана Косько. 

* * * 

Тривають позитивні зрушення у сфері медичного забезпечення мешканців Вишгородщини. 

– Ліками, пальним та продуктами харчування заклади охорони здоров’я забезпечені. Принаймні, на сьогодні, – повідомив заступник головного лікаря Вишгородської районної лікарні Василь Мельник, – існують, щоправда, інші неузгодження, пов’язані з реалізацією положень медичної реформи. Зараз, зокрема, вивчаються пропозиції, що стосуються вдосконалення роботи бригад швидкої допомоги з метою реалізації вимог, щодо оперативного обслуговування каретами «швидких» найвіддаленіших сіл району. 

* * * 

Дві пожежі зареєстровано працівниками МНС з початку лютого 2013 року. Таку цифру назвали нам вишгородські пожежники, куди ми звернулися за телефоном 101. Причиною загорання виявився, як кажуть, людський чинник. 

– Взагалі, з початку року зареєстровано 21 випадок пожеж. Чотири з них виявилися «несправжніми», тобто обійшлося без загорання, а відповідно і без гасіння потенційної пожежі, – повідомив під час оперативної наради Геннадій Бондаренко, начальник Вишгородського РУ МНС України у Київській області. 

* * * 

– Паводкової небезпеки, а також підстав для занепокоєння з приводу серйозного підтоплення населених пунктів району цього року немає, – повідомив на засіданні постійної комісії райдержадміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій директор філії «Каскад Київських ГЕС та ГАЕС» Олег Урманов. Під час роботи комісії розглянуто ряд інших актуальних для населення району питань. Зокрема, функціонування системи оповіщення керівного складу та інформування населення в разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, забезпечення гучномовцями населених пунктів району, де вони відсутні, а також про підготовку для пропуску весняної повені всіх існуючих споруд та відповідних механізмів. 

* * * 

Газети Верховної Ради «Голос України» запустила інтернет-портал golosukraine.com, який буде інформувати про життя України в усіх сферах. На цьому інтернет-ресурсі триватиме суспільний діалог між представниками різних політичних сил, громадськістю України. Окрім суспільно-політичної інформації, портал подаватиме максимум корисних та ексклюзивних повідомлень з інших тем. Тут будуть і реальні життєві історії, і корисні поради, і консультації юристів, і новини культури – одним словом, усе, що цікаво людині, стурбованій не лише політикою.
Переглядів: 482 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus