Головна » 2015 » Липень » 25 » КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО
09:39
КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО

До уваги воїнів, які отримали поранення або травму під час виконання бойових завдань в зоні АТО!

На Київщині  запустили Обласну цільову програму з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в АТО, та їх сім’ям. 
В її рамках передбачено виділення коштів на організацію оздоровлення та відпочинку демобілізованих воїнів АТО
.

Процедура над проста – готуєте перелік документів, надаєте  документи в службу у справах дітей та сім'ї за місцем проживання, обираєте заклад, Київська обласна адміністрація оплачує квитанцію в санаторій. Необхідні документи: заява на ім’я начальника служби у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації; ксерокопія паспорта; ксерокопія ідентифікаційного коду; виписний епікриз (довідка про поранення); рахунок з оздоровчого закладу. Військовослужбовцям, яким службою у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації було виплачено матеріальну допомогу, достатньо подати тільки заяву та рахунок з обраного зі списку оздоровчого закладу.
Контактна особа - Зоря Ірина Олександрівна тел. (044) 286-77-34. Обирайте заклад та оздоровлюйтесь!

Матеріал наданий Дмитром Христюком, заступником голови Київської ОДА

Категорія: Київщина | Переглядів: 579 | Додав: slovo | Теги: вишгород, Украïна, АТО допомога, Київська обласна державна адміністр, Христюк Дмитро Вікторович, АТО на сході України, ато, вишгородська рда, АТО збір
comments powered by Disqus