Головна » 2015 » Липень » 25

10-й Юбилейный OFF-ROAD-FREE-FEST 2015

10-й Юбилейный OFF-ROAD-FREE-FEST 2015

24-25-26-июля  в с.Толокунь, Вышгородский район

Offroadmaster традиционно приглашает всех вольных духом джиперов, ATV, Moto, всех туристов и поклонников активного образа жизни из разных уголков нашей Украины на незабываемый и яркий праздник души и сердца, азарта и страстей ... Читати далі »

ОБЕРЕЖНО! Африканська чума на Київщині

ОБЕРЕЖНО! Африканська чума на Київщині

Хвороба Монтгомері (АЧС) - одна із найбільш небезпечних хвороб свиней, що набуває поширення в європейських країнах, є обов'язковою для реєстрації у Всесвітній організації охорони здоров'я тварин. Характеризується високою смертністю та завдає значних економічних збитків, зумовлених відсутністю вакцини, запровадженням спеціального режиму для свиногосподарств, витратами на проведення моніторингових та діагностичних досліджень, організацію профілактичних та ліквідаційних заходів в разі загрози чи виникнення хвороби, та торговельними обмеженнями, що запроваджуються для недопущення її розповсюдження. Для людей вірус Африканської чуми безпечний, але  авто-вело-пішохідна активність у зонах карантину та нагляду активізує розповсюдження інфекції у навко ... Читати далі »

25.07.2015

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ учасникам АТО

До уваги воїнів, які отримали поранення або травму під час виконання бойових завдань в зоні АТО!

На Київщині  запустили Обласну цільову програму з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в АТО, та їх сім’ям. 
В її рамках передбачено виділення коштів на організацію оздоровлення та відпочинку демобілізованих воїнів АТО
.

Процедура над проста – готуєте перелік документів, надаєте  документи в службу у справах дітей та сім'ї за місцем проживання, обираєте заклад, Київська обласна адміністрація оплачує квитанцію в санаторій. Необхідні докумен ... Читати далі »

25.07.2015