Головна » 2017 » Квітень » 20 » Концерт для захисників Батьківщини
20:36
Концерт для захисників Батьківщини

ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище» підготував та провів виїзний благодійний концерт «Від серця до серця» у Головному військовому клінічному госпіталі (Київ). 
Крім учнів училища, у концерті взяли участь танцювальний колектив «Верес»  Іванківської дитячої школи мистецтв імені М. Приймаченко та оркестр духових інструментів відділу культури Іванківської РДА. Написання сценарію, підготовку і ведення концерту організувала  соціальний педагог училища Владислава Кучер. Концертну програму влаштували на відкритому майданчику біля альтанки госпіталю. Серед глядачів були військовослужбовці, ветерани, їхні рідні, медичний персонал.
Віктор Мартиненко, Євгенія та Ірина Комар, Дарина Довгорук, Анастасія Вєтрова виконали патріотичні та ліричні пісні. Глядачі щиро аплодували танцювальному колективу «Верес», тепло зустрічали колектив духовиків. 
 Учні та майстри відділення кулінарії і сервісу нашого навчального закладу приготували пиріжки та великодні паски, якими пригощали присутніх.
Пацієнти та співробітники госпіталю щиро дякували за хороший, змістовний, патріотичний концерт. Ця зустріч зігріла серця не тільки глядачів, а й учасників концерту.
Водночас з організацією поїздки до госпіталю в училищі проводилася акція зі збору продуктів харчування та засобів особистої гігієни для воїнів АТО. До цієї справи долучилися учні, викладачі, персонал училища, громада села, приватні підприємці,  громада церкви архистратига Михаїла УПЦ. Зібрані посилки передано до благодійного фонду «Волонтерська сотня. Госпіталь», які, в свою чергу,  відправили допомогу на схід України.

Інф. ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище»
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 409 | Додав: slovo
comments powered by Disqus