Головна » 2013 » Вересень » 14 » «Кити» битимуться не на жарт
10:27
«Кити» битимуться не на жарт
Зіграно два тури другого кола чемпіонату Вишгородського району з футболу. 

Прогнозовано потужно розпочав після перерви «Діназ», отримавши дві впевнені перемоги у чемпіонаті, та здолавши опір в драматичному двоборстві чвертьфіналу кубка Вишгородського району команди «Інделек» (Вишгород). Основний час закінчився з рахунком 1:1, а в футбольній лотереї пощастило діназівцям. Дві гостьові перемоги отримала команда «Десна-55» з Хотянівки, причому хотянівці здолали не аутсайдерів, а команди, що ставлять перед собою високі турнірні завдання, відповідно «Нептун» (Старі Петрівці) та ФК «Лютіж». 

То ж найближчими вихідними з нетерпінням очікуємо лівобережне дербі – «Десна-55» (Хотянівка) – «СНД» (Нижча Дубечня). До речі, нижчедубечанці також стартували з двох премог. І якщо з «Енергетиком» команда «СНД» трохи «помучилася» (2:1), то Козаровичі були декласовані безперечно (7:1). 

Несподіваними стали дві поразки «Десни» (Пірново), яка закінчила перше коло лідером групи. Але ми сподіваємося, що амбітний сільський голова, досвідчений тренер та палкі вболівальники швидко виведуть команду з «піке». 

Сліпий жереб до групи «А» відправив всіх «китів» нашого чемпіонату, то ж боротьба в кожному турі в цій підгрупі точитиметься не жарт. Команди «МАУ» (Лісовичі), «Інделек» (Вишгород), «Межигір’я» (Нові Петрівці), «Динамо» КВПУ укомплектовані досвідченими виконавцями, мають надійні спонсорські тили та поставлені високі турнірні задачі. В найближчому XIII турі очікується саме таке протистояння. 

«МАУ» (Лісовичі) прийматиме команду «Динамо» КВПУ (Катюжанка). Матч між цими суперниками в першому колі переможця не виявив – бойова результативна нічия – 3:3. Це був сповнений драматизму, інтриги, емоцій (не завжди здорових) матч. То ж сподіваємося, що й зараз команди подарують своїм шанувальникам захоплююче видовище. Ключовий матч 12-го туру між цими командами о 19.30 на ОСК «Діназ», Лютіж. 

Цікава команда створюється у Димері. І команда – це не тільки 11 футболістів. Це й менеджери, управлінці, тренери, ентузіасти на чолі з селищним головою Леонідом Кучерявим, у яких великі амбіційні плани і не тільки у відношення футболу, а й усього спорту та фізкультури в селищі Димер – це й реконструкція стадіону, побудова ігрового залу, відкриття секцій з багатьох видів спорту. Побажаємо димерчанам здійснення цих планів, адже дорогу здолає, той, хто йде. 

Вітаємо всіх спортсменів, фізкультурників, тренерів, вчителів, ветеранів спорту з Днем фізичної культури і спорту. 

А тих, хто ще не може назвати себе фізкультурником, запрошуємо на стадіон, в басейн, бігові доріжки. Адже спорт це і здоров’я і радість спілкування і прекрасні переможні емоції. 

Зі святом! 

ГРУПА А. 
10 тур. 
«Інделек» – «Межигір’я» 2:2, «Динамо» – «Димер» 4:3. 
11 тур. 
«Інделек» – «Демидів» 8:2, «Динамо» – «Старт» 3:0. 

В наступному, 12 турі, 14-15 вересня зіграють «Демидів» – «Межигір’я», «МАУ» – «Динамо», «Дніпро» – «Інделек», «Сузір’я – «Старт», КДЮСШ – «Димер».
 
ГРУПА Б. 
10 тур. 
«Десна» – «Діназ» 0:9, «Нептун» – Десна-55» 2:3, «Енергетик» – «СНД» 2:3, Козаровичі» – «Лютіж» 0:6. 
11 тур. 
«Діназ» – «Депортіво» 4:0, «Десна» – «Нептун» 0:3, «Енергетик» – «Лісовичі» 6:3, «Лютіж» – «Десна-55» 1:2, «СНД» – «Козаровичі» 7:1. 

В наступному, 12 турі, 14-15 вересня зіграють «Нептун» – «Діназ», «Депортіво» – «Енергетик», «Лютіж» – «Десна», «Козаровичі» – «Лісовичі», «Десна-55» – «СНД». 

Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної 
федерації футболу
Переглядів: 731 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus