Головна » 2013 » Січень » 19 » Хвоя відновить сили
12:32
Хвоя відновить сили
Хвойну ванну можна приготувати з готового екстракту хвої, а можна зробити з натуральної сировини – ялинових і соснових гілок. А хвойних лісів на нашій Вишгородщині вистачає. 

Оздоровча ванна. Півтора кілограма свіжих ялинових гілок закладають у відро, заливають окропом, накривають і дають охолонути до 38 градусів. Виливають настій у наповнену водою ванну і розмішують. Приймати хвойну ванну потрібно не довше п’ятнадцяти хвилин, температура води повинна бути комфортною для вас. Після прийняття ванни витиратися не потрібно, загорніться в махровий халат і полежіть годинку в ліжку. Періодичність процедури – один-два рази на тиждень. 

Омолоджуюча ванна. Візьміть дві жмені ялинової хвої, залийте літром окропу і кип’ятіть десять хвилин. Відвар процідіть, вилийте у ванну, яка вже наповнена теплою водою. Змішайте будь-яку хвойну ефірну олію з соняшниковою, як основою, в пропорції 2:10 (дві краплі хвойної олії на десять крапель основи) і додайте у воду. Приймайте ванну протягом п’ятнадцяти хвилин, температура води повинна бути 36-37 градусів. 

Якщо немає можливості зібрати хвою або наламати гілочок, купіть в аптеці хвойний екстракт. Пів пачки висипте у воду, ретельно розмішайте і можна приймати ванну. 

У правильно приготовленого розчину (з натуральної хвої або з екстракту) повинен бути зеленуватий відтінок і приємний запах хвої.
Переглядів: 550 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus