Головна » 2013 » Листопад » 16 » Хто буде чемпіоном?
12:20
Хто буде чемпіоном?
Визначилися фіналісти чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2013 року. Ними стали ФК «Діназ» (с. Лютіж) та ФК «Інделек» (м. Вишгород). 

У першому півфіналі ФК «Діназ» зумів переграти пірнівську «Десну» 4:2. Хоча зробити це було ой, як не просто. Вже на початку гри пірнівчани першими відкрили рахунок, але утримати перевагу не змогли – дався взнаки важкий чвертьфінальний матч з ФК «Межигір’я». На відновлення фізичних та психологічних сил у «Десни» просто не вистачило часу. А після того як під час гри отримав важку травму (перелом гомілки) центральний півзахисник та лідер команди Андрій Маркін, стало зрозуміло, що «Десні» буде важко протистояти молодій команді Ігоря Іваненка, який на минулому тижні привів своїх підопічних до звання володарів кубка м. Києва, а тижнем раніше ця команда стала чемпіоном м. Київ (вища ліга U-21). 

У другому півфіналі зустрілися «МАУ» з Лісовичів та «Інделек» з Вишгорода. Фаворитом цієї пари спеціалісти вважали команду з Лісовичів, та у футболі щось прогнозувати важко. Команди розпочали гру без розвідки, тому що в чемпіонаті грали в одній підгрупі. 

«МАУ» першими відкрила рахунок: після дальнього пострілу, не впорався з м’ячем голкіпер вишгородців Денис Саботюк і отримав, як кажуть, гол у роздягальню. 

Другий тайм розпочався на зустрічних курсах, і в одній із атак вихованець академії ФК «Динамо, Київ» футбольна зірка з Гаврилівки Кирило Скринник зрівняв рахунок. Додатковий час переможця не виявив, то ж футболістів і глядачів очікувала футбольна лотерея – серія післяматчевих пенальті. 

І тут своє вагоме слово сказав голкіпер ФК «Інделек» Денис Сабатюк, виправивши помилку, допущену в ігровий час. Перемогу ж своїй команді приніс один з лідерів команди Андрій Маковка – саме його останній постріл з одинадцятиметрової відмітки став вирішальним. Тож підсумковий рахунок 5:4 на користь команди «Інделек». 

У суботу, 16 листопада, у Демидові відбудеться розв’язка всього чемпіонату. 

11:00 – матч за третє місце: «МАУ» – «Десна». 13:00 – фінал: «Діназ» – «Інделек». 

Запрошуємо всіх бажаючих на видовищний футбол! 

Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу
Переглядів: 438 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus