Головна » 2013 » Листопад » 2 » Канікули – час активного відпочинку
12:04
Канікули – час активного відпочинку
За ініціативи Голови Київської ОДА Анатолія Присяжнюка про проведення Спортивних ігор школярів у канікулярний період, близько тридцяти шкіл (а це більше 300 учнів району) були задіяні під час осінніх канікул у спортивних змаганнях з настільного тенісу, шашок, шахів, баскетболу, футболу та інших видів спорту.

Спортивні ігри серед школярів проводилися з метою зміцнення здоров`я учнівської молоді, активізації фізкультурно- оздоровчої роботи у навчальних закладах району, організації дозвілля дітей, популяризації та подальшого розвитку видів спорту, підвищенню рівня їх майстерності та ефективності навчально-тренувального процесу у ДЮСШ.

Основним завданням проведення спортивних ігор була популяризація і формування навичок здорового способу життя, а також запобіганню антисоціальним проявам серед молоді.

Серед команд-учасниць найсильнішими з баскетболу виявилися учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст №1, а саме Рудницький Роман, Карнаушенко Руслан, Голубенко Іван, Коновалов Максим, Бородушко Артур, Пождема Андрій, Бондар Олег, які будуть відстоювати честь району на обласних змаганнях. Вони в фіналі здолали команду ВРГ «Інтелект».

Також на обласних змаганнях будуть змагатися учні-переможці районного етапу: з шашок – Черниш Михайло та Заїка Маргарита (Вишгородська ЗОШ І-ІІІ ст№1), з шахів Лазарєв Микита (ВРГ «Інтелект») та Кочеткова Ольга (ВШС «Сузір`я»), з настільного тенісу – Голдибан Юлія (ВРГ «Інтелект») та Карнаушенко Руслан (Вишгородська ЗОШ І-ІІІ ст№1).

Особливі слова вдячності хочеться висловити вчителям фізичної культури всіх ЗНЗ та адміністрації КДЮСШ за плідну працю, активну учать у підготовці команд, організації та проведенні Спортивних ігор Вишгородщини.

Бажаємо учасникам ІІ та ІІІ етапів обласних змагань успіхів і перемог!

Микола Самсон, медодист РМК
Фото Євгенія Ускова

Переглядів: 471 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus